Rydning af ukrudt langs grusstien ved carporte

Kære alle.

Vores grussti langs carportene trænger til en opfriskning med frisk grus, kantafretning og rydning af ukrudt.

Stien er særligt udsat langs havernes hække mod stien. Bemærk venligst at det er den enkelte grundejer der har pligt til at rense for krudt og holde området ud mod grusstien ved lige – også selvom det ikke er på egen matrikel.

Da stien har hårdt brug for en genopretning, har vi i Bestyrelsen besluttet at vi betaler vores havemand for at rydde ukrudt langs alle hække op til stien og lægger nyt grus herpå så stien fremstår pæn og brugbar igen.

Arbejdet vil blive påbegyndt de kommende dage, og vi opfordrer herefter alle relevante grundejere til at hjælpe med at vedligeholde grusstien fremover

De bedste hilsner
Bestyrelsen

2 tanker om "Rydning af ukrudt langs grusstien ved carporte"

  1. Lyder godt med tilretning af grusstier. Hvad med bede med Rhodedendum? Trænger snart til en “kærlig hånd”. Samme gælder parkeringspladser – kunne godt trænge til en ukrudtsbekæmpelse. Har selv prøvet at fjerne noget men det er groet helt vildt fast.

Skriv et svar